Laatste nieuws

Restaurant Eleve

Restaurant élevé reserveren? +31(0)58 233 49 00

élevé Restaurantweken: 29 maart t/m 13 april 2019

Ontdek de keuken en proef de sfeer van fine dining restaurant élevé. Geniet van een culinair 3-gangen verrassingsdiner inclusief 1 amuse vooraf voor slechts €42,50 per persoon! De élevé Restaurantweken duren van vrijdag 29 maart t/m zaterdag 13 april 2019. Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zaterdag. Reserveren? Mail naar reserveren@eleve.nl of bel 058-2334900.

Valentijn bij élevé

Verras je Valentijn en kom dineren op hoog niveau in Fine dining restaurant élevé. Valentijn arrangement élevé: €79,50 p.p Ontvangst met een Valentijnsaperitief Romantisch 4-gangen verrassingsdiner Koffie/thee & friandises na Valentijnspresentje Rozen en Valentijnsversiering Ontvangst 18:30 Reserveren? Reserveer online of bel 058-2334900

Restaurant élevé: Fine dining op hoog niveau

Iedere dag werken wij met passie en enthousiasme om onze gasten een onvergetelijke avond te bezorgen, mét of zonder ster! élevé gaat verder als Fine dining Restaurant, op hoog niveau zoals u van ons gewend bent. We zijn overvallen door het verlies van onze Michelinster, die we vier jaar mochten voeren, maar blijven de optimale… Lees meer »

Kerstbrunch bij café zero – 1e & 2e Kerstdag

Gezellig brunchen tijdens de Kerst? Op 1e en 2e Kerstdag serveren wij een uitgebreide Kerstbrunch in café zero! Laat je in de watten leggen met een feestelijk aperitief en live cooking. Met een groot kinderparadijs en speciaal kinderbuffet, is de kerstbrunch ook voor onze jongste gasten een feestje! Live- cooking en feestelijk aperitief. Tijdens de… Lees meer »

Kerstdiner bij élevé – 1e & 2e Kerstdag

Beleef een onvergetelijke avond in élevé tijdens de bijzondere Kerstdagen. Chef Gilbert van der Heide heeft de allerbeste ingrediënten uitgekozen voor een voortreffelijk Kerstdiner. We beginnen de avond met een heerlijk glas prosecco, daarna zullen de verfijnde creaties gedurende een feestelijk 5-gangen diner aan u worden gepresenteerd. Een volledig aangeklede avond met live muziek. Let… Lees meer »

Culturele Hoofdstad Zomeractie: 4=3!

Van vrijdag 1 juni t/m vrijdag 31 augustus kun je extra voordelig kennis maken met restaurant élevé! Tijdens deze dagen geniet je van een 4-gangen verrassingsdiner voor de prijs van een 3-gangen diner (€52,50 p.p.) Restaurant élevé heeft een keuken met regionale, nationale en internationale invloeden en staat onder leiding van chef de cuisine Gilbert van… Lees meer »

Binnenkort: élevé Restaurantweken

Ze komen er weer aan: de élevé restaurantweken! Het moment om voor een scherpe prijs te genieten (€39,50 p.p.) van een culinair 3-gangen verrassingsdiner, uitkijkend over de culturele hoofdstad van Europa in 2018: Leeuwarden. De keuken van het restaurant werkt met regionale, nationale en internationale invloeden en staat onder leiding van chef de cuisine Gilbert… Lees meer »

Pasen in le bráss

Geniet van een uitgebreid brunchbuffet en live cooking met tal van warme en koude lekkernijen! Tijdens de brunch is de Kids Play Corner geopend. Hier kunnen de kinderen paaseieren schilderen, geschminkt worden en nog veel meer! Paasbrunch bij le bráss €29,50 p.p. Kinderen : 0 t/m 3 jaar gratis Kinderen : 4 t/m 11 jaar €13,50 De Paasbrunch bij le… Lees meer »

Zomeractie bij élevé

Maak deze zomer extra voordelig kennis met Michelinster restaurant élevé! Tijdens deze dagen geniet u van een 4-gangen menu voor de prijs van een 3-gangen menu (€49,50 p.p.). Een heerlijk verrassingsmenu bereid door chef Gilbert van der Heide in zijn nieuwe open keuken! Reserveren kan via mail of telefoon: 058-233 49 00.

Nieuwe open keuken

Op de elfde verdieping van het WTC Hotel is een gloednieuwe open keuken gebouwd. Chefkok Gilbert van der Heide en zijn brigade bereiden live culinaire gerechten en u kunt meekijken! Neem plaats aan de chef’s table, brasserie le bráss of Michelinster restaurant élevé en geniet van een heerlijk menu. Het team heet u van harte welkom! Maak deze zomer… Lees meer »